Que és el SEO i perquè és important?

Que és el SEO i perquè és important?

Tenir una pàgina web per a la teva marca o empresa és la base de qualsevol presència digital, a pesar que l’esforç de crear-la no serveix de res si no t’assegures que la teva audiència la trobi. Com et pots assegurar que la teva audiència et trobi? Amb SEO.
Wikipedia defineix el SEO com “el procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels diferents cercadors”. I és que , encara que sigui obvi, a millor posició en els resultats de cerca, més probabilitats haurà de que l’usuari faci clic en el nostre enllaç i visiti la nostra web. A causa d’estar entre les primeres posicions augmenta l’impacte de confiança i credibilitat, perquè els usuaris saben que es tracta d’un lloc que conté la informació que busquen i que ha estat aprovat per molts usuaris.
Perquè diem que ha estat aprovat per molts usuaris? Perquè el posicionament natural, posicionament orgànic o posicionament SEO (Search Engine Optimization, Optimització en motors de recerca) es refereix al tràfic que rep una pàgina web des dels cercadors, i en conseqüència a un pic de tràfic en una web, té com a conseqüència una millora en els rànquings de, per exemple, Google per a aquest contingut en concret.