Que és el SEO? i el SEM?

Que és el SEO? i el SEM?

Les sigles SEO signifiquen Search Engine Optimization. El SEO és important perquè fa més útil la teva pàgina web tant per als usuaris com per als motors de recerca

El posicionament significa millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels diferents motors de cerca (Google, Yahoo!, Bing, etc.). .

Un cercador recorre la web rastrejant el que anomenem bots, robots i aranyes. recorren totes les pàgines a través dels enllaços (d’aquí la importància d’una bona estructura d’enllaços).

Una vegada que el bot hagi rastrejat la pàgina web i hagi recopilat la informació necessària, aquestes pàgines s’inclouen en un índex on s’ordenen segons el contingut SEO, la seva autoritat i la seva rellevància, d’aquesta forma quan fem una consulta al motor de recerca resultarà molt més fàcil mostrar-nos els resultats que estan més relacionats amb la nostra consulta.

D’altra banda, el (search engine marketing) SEM són els anuncis que es poden fer com campanyes publicitàries temporals en navegadors i xarxes socials. Aquests anuncis també son coneguts com anuncis PPC. Els navegadors ofereixen una opció per obtindre tràfic pagat, però serà un tràfic temporal, al igual que la publicitat, no s’obtenen resultats a llarg termini perquè no t’ estan posicionant ni indexant.