Partner

Perseguim l’èxit

 

El nostre programa de canal està desenvolupat específicament per cobrir totes les necessitats dels nostres Partners.

Un complet conjunt de recursos amb els quals es pot facilitar la comercialització i implantació dels nostres serveis, fan d’aquest sistema una eina indispensable en les tasques diàries del nostre canal certificat. L’objectiu d’aquest Programa és el nostre compromís per desenvolupar millors oportunitats de negoci.

Estructurat de manera senzilla, facilita totes les accions que es duen a terme al llarg de tot el cicle de negoci. Des de la planificació comercial fins a les gestions administratives, el nostre programa li ajudarà en tots aquells punts més sensibles perquè les seves tasques diàries siguin més efectives.

Una única certificació, unida a un generós Pla d’Incentius, estimula el creixement del negoci al mateix temps que rendibilitza al màxim tots els seus recursos. Cada dia ens esforcem per marcar la diferència i volem ajudar-te en aquesta missió.

qode-np-item
Equip

Apostem pel treball en equip.

qode-np-item
Amb tu

T'ensenyarem el millor camí per arribar als teus objectius.

qode-np-item
Suport

Un dels nostres experts t'acompanyarà en els moments necessaris.

Accedir a l’àrea de partner

Partner

Converteix-te en distribuïdor associat al líder del posicionament SEO intel·ligent. Consulta el nostre programa de partners i ofereix als teus clients el millor servei de tràfic web. Posicionem qualsevol pàgina web, blog o xarxa social. Atorgar més visibilitat a tots els nostres clients aparèixer en les primeres posicions dels
principals cercadors.

pantallas

Amb magicseo. sempre aniràs un pas per davant