Nosaltres

Magicseo

MAGICSEO sorgeix de l’escissió d’un grup d’empreses dedicades al software i al hardware amb més de 10 anys d’experiència en entorns TIC, l’any 2017 decidim especialitzar-nos en posicionament web i SEO.

Gràcies al nostre equip de professionals d’I+D amb més de 30 anys d’experiència, hem mantingut el know-how  dels anys que ens avalen.

A MAGICSEO comptem amb personal especialitzat en disseny web, programació i posicionament web SEO amb la finalitat de donar el millor servei als nostres clients. Així com experts en sistemes i xarxes informàtiques. A més de ser innovadors en el mercat.

Analitzant els algoritmes dels principals cercadors com Google, Bing, Yahoo…hem desenvolupat el nostre propi algoritme, que permet generar tràfic perquè la seva empresa es posicioni per sobre de la competència.

Les nostres estratègies ens permeten estar al dia de les noves polítiques de posicionament dels cercadors.

A Magicseo, activem l’èxit d’empreses i comunitats de tot el món a través de la tecnologia intel·ligent. Oferim a les petites i mitjanes empreses un excel·lent servei de posicionament SEO, per a que el negoci online creixi.

Els nostres clients reben assessorament i suport continu a través de la nostra xarxa global d’experts locals per a ajudar-los a resoldre els seus problemes empresarials, donant-los la confiança necessària per a aconseguir les seves ambicions comercials.

 

Properament noves delegacions comercials a Madrid i Saragossa.

a

Èxit online

Posiciona’t entre les primeres posicions

Sistema únic

El nostre sistema SEO és únic. Durant els últims 10 anys, el nostre equip ha estat estudiant i investigant tot tipus de sistemes SEO per crear el nostre propi SEO intel·ligent.

Sistema R+D

Actualitzacions constants s’estan realitzant en el nostre sistema de posicionament SEO. Comptem amb un departament de recerca i desenvolupament propi.

Programa de Partners

El nostre programa de canal està desenvolupat específicament per cobrir totes les necessitats dels nostres Partners.

Solucions

Anar un pas per davant

hand3