Fira de Lleida

Aquest any la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, amb més de mig segle d’existència, se celebra els dies 26 al 29 de setembre. MAGICSEO hem decidit ser expositor en la fira més popular de la capital de la comarca del Segrià i realitzar un BOOTCAMP de la mà d’alguns dels nostres partners. Amb ponències sobre el màrqueting digital 2020!

La preparació d’aquest BOOTCAMP ha precisat un llarg i intens procés de treball. El món del SEO s’integra entre els agricultors de Lleida perquè MAGICSEO som els que fa créixer la visibilitat de la teva pàgina web per a quina tothom vegi allò que has d’oferir.

Us esperem!

Data i hora:
Dijous 26 de setembre, de 10:30h a 13:30h

Divendres 27 de setembre, de 12:30 a 13:30
Localització:
Fira Agraria de Sant Miquel

BOOTCAMP MAGICSEO .

2020, TRES CLAUS PER AL TEU PROJECTE ONLINE.

Dia 26

Workshop: TENDENCIES EN MARKETING QUE NECESSITES CONEIXER PEL 2020.    

Amb RICARDO PAZOS CEO de Walterman, ExDirector Nacional d’Estratègia, Màrqueting i Comunicació del Grup Prisa, o ExDirector de consultores com Accenture o Everis.

Descobrirem aquelles tendències que han estat madurant durant els últims anys i que serà en el 2020 quan seran decisives per a tota mena d’organitzacions, des de PIME’s fins a grans empreses.

Intel·ligència artificial, cerca per Veu, democratització de la publicitat programàtica o la microsegmentació vs. Publicitat massiva seran alguns dels conceptes que veurem en aquesta conferència de Ricardo Pazos.

Workshop:¿SE LLEVA BIEN TU WEB CON GOOGLE?

Amb JUAN MIGUEL MARQUEZ SOTOCA, Partner a Madrid de Magicseo, Màrqueting Manager de HostelComplutum, CMO i Founder en OM+SEU.

“Si no estàs ainternet no existeixes”, quantes vegades hauràs escoltat aquesta frase…, però és important la teva presència en ella, i sobre tot en quines posicions d’aquestes i saber que ocorre, com interactuen, com et visualitzen.

Juan Miguel ens comptarà en aquest workshop que ocorre en tan sols 60 segons a més d’explicar-nos, un cas d’èxit del HostelComplutum.

Workshop:TU MARCA DIGITAL, DEL CAMPO A LA RED

Amb AMOR MARTOS, Partner a Barcelona de Magicseo, Social Linker, Directora de AMMA – consultoria de mitjà social, Fundadora de KnowmadAttitude.

Què són les xarxes socials?, Segur que el teu petit negoci necessita Facebook?I saps què posar? Sí, però Coneixes els principals tipus de xarxes socials i de comunicació social?Per què hauries de crear i/o potenciar la teva marca digital?I Què és això del EGOSURFING?.

Amor Martos compartirà aquesta informació, i a més com construir, desenvolupar la teva marca digital en 8 punts, donant-nos les claus perquè una crisi de reputació que sempre temem en internet i xarxes socials no acabi en UNA CATASTROFE.

Dia 27

Workshop: ELS REPTES PER LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE LA PETITA I MITJANA EMPRESA. PER QUÈ I COM EM DE SER PRESENTS ONLINE. 

Amb JORDI PLANAS, CEO de Inbound Manager Pro.